fbpx

Η Αλεξανδρούπολη θα φιλοξενήσει το 3ο αναπτυξιακό τουρνουά της (pic)

Η Αλεξανδρούπολη θα φιλοξενήσει το 3ο αναπτυξιακό τουρνουά της (pic)

Στην Αλεξανδρούπολη στρέφονται τα βλέμματα αυτό το Σαββατοκύριακο (3-4/12) όσον αφορά στα αγωνιστικά δρώμενα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Στις 3 και 4 Δεκεμβρίου η υπέροχη ακριτική πόλη πραγματοποιεί στο κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” το 3ο αναπτυξιακό τουρνουά της, που είναι παράλληλα και το 3ο στο πρόγραμμα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την περίοδο 2022-2023. Από την Παρασκευή (2/12) υποδέχεται 157 παιδιά από 28 σωματεία της χώρας και φιλοδοξεί να ανταπεξέλθει στη νέα πρόκληση και να παρουσιάσει ένα γενικά πολύ καλό αποτέλεσμα.

Τους αγώνες διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ΕΦΟΕπΑ σε συνεργασία με τα τοπικά σωματεία ΜΓΣ Εθνικός και ΑΣ Φάρος και υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Για 3η σερί φορά θα γίνουν 8 ηλικιακές κατηγορίες, από το μίνι παμπαιδικό έως το εφηβικό.

Η Αλεξανδρούπολη επιστρέφει στη διοργάνωση πανελλήνιου τουρνουά μικρών ηλικιών μετά από 3,5 χρόνια και την άνοιξη του 2019, όταν οργάνωσε το 2ο αναπτυξιακό της. Θα φιλοξενήσει περισσότερα από 300 άτομα, μαζί με τους προπονητές και τους συνοδούς και είναι έτοιμη να καλύψει τις προσδοκίες όλων. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 32 εφήβους, 10 νεάνιδες, 33 παίδες, 11 κορασίδες, 33 παμπαίδες, 6 παγκορασίδες, 22 μίνι παμπαίδες και 10 μίνι παγκορασίδες.

Εκτός από τα δύο σωματεία της Αλεξανδρούπολης θα έχουν αθλητές σύλλογοι από την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη, την Καστοριά, τις Σέρρες, την Αθήνα, την Καβάλα, τη Φλώρινα, την Ορεστιάδα, τη Λάρισα, τα Χανιά και την Κοζάνη.

Τα δύο πρώτα φαβορί ανά κατηγορία είναι οι Διονύσης Τιμαμόπουλος, Αλεσσάντρο Φέλτσερ στους εφήβους, οι Λεμονιά Γκαϊντατζή, Στέλλα Τζαρίδου στις νεάνιδες, οι Κώστας Φάκαρος, Κωνσταντίνος Αλεξούδης στους παίδες, οι Χριστίνα Τζενίδη, Θεοδώρα Γιάγκου στις κορασίδες, οι Αναστάσιος Φουσέκης, Κωνσταντίνος Ισαακίδης, στους παίδες, οι Αθανασία Γκόγκα, Ελπίδα Τασιού στις παγκορασίδες, οι Παντελεήμων Μιχαηλίδης, Νικόλαος Αλεξίδης στους μίνι παμπαίδες και οι Αντωνία Γαντά, Δήμητρα Κανετίδου στις μίνι παγκορασίδες.

Οι αγώνες θα λάβουν χώρα σε 14 τραπέζια και αρχίζουν αύριο στις 09:00 με τους προκριματικούς ομίλους των παμπαίδων. Το τελευταίο ωράριο της ημέρας είναι στις 17:20. Την Κυριακή (4/12) η συνέχεια δίνεται επίσης από τις 09:00 με ματς διαβάθμισης στα αγόρια, ενώ οι τελικοί όλων των κατηγοριών υπολογίζεται να γίνουν γύρω στις 15:00.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ