fbpx

Στην Ιορδανία ο πρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ Κώστας Παπαγεωργίου για τη Σύνοδο Κορυφής της παγκόσμιας ομοσπονδίας

Στην Ιορδανία ο πρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ Κώστας Παπαγεωργίου για τη Σύνοδο Κορυφής της παγκόσμιας ομοσπονδίας

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Κώστας Παπαγεωργίου θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στη Σύνοδο Κορυφής της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος, που θα γίνει στην Ιορδανία από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου.

Αναχωρεί το Σάββατο (3/12) για το Αμάν, θα επιστρέψει την Τετάρτη (7/12) κι έχει την ευκαιρία για απόλυτα ουσιαστικές εργασίες και επαφές σε διοικητικό επίπεδο. Μάλιστα, παράλληλα με τη Σύνοδο της ITTF θα γίνει στο ίδιο μέρος έκτακτο συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΕΤΤU), κυρίως για να εγκριθεί ο προϋπολογισμός του 2023.

Στο πλαίσιο των εργασιών της συνόδου θα μιλήσει και η Τίνα Κρόττα. Ως πρόεδρος της Επιτροπής της παγκόσμιας ομοσπονδίας για τους αθλητές με αναπηρίες (Chair of the ITTF Para Table Tennis Committee) θα μιλήσει για μεγάλες διοργανώσεις που πέρασαν και για νέες προοπτικές στο 2023. Παραδείγματος χάρη, θα τονίσει ότι η επιτραπέζια αντισφαίριση ήταν το τρίτο άθλημα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στον αριθμό των συμμετεχόντων μετά τον στίβο και την κολύμβηση και ότι η νέα δομή αγώνων με την αντικατάσταση του ομαδικού από αγωνίσματα του διπλού θα βοηθήσει στην προσέλκυση περισσότερων γυναικών στο Para και θα προσφέρει νέες δυνατότητες ανταγωνισμού στις κατηγορίες πιο σοβαρών αναπηριών.

Η διακεκριμένη Ελληνίδα επιδιαιτήτρια θα μιλήσει επίσης για το κομμάτι των χορηγιών και των διεθνών διοργανώσεων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ