fbpx

World Feeder: Κόντρα στην Ιταλίδα Πικολίν η Τόλιου στην Αττάλεια

World Feeder: Κόντρα στην Ιταλίδα Πικολίν η Τόλιου στην Αττάλεια

Με στόχο μία ακόμα αξιόλογη εμφάνιση κι ένα όσο γίνεται καλύτερο πλασάρισμα η Κατερίνα Τόλιου αρχίζει την Τετάρτη (29/3) την προσπάθειά της στο World Table Tennis Feeder της Τουρκίας, στην Αττάλεια.

Το τουρνουά έχει αρχίσει από τη Δευτέρα (27/3), ωστόσο η αθλήτρια της προολυμπιακής μας ομάδας απέφυγε τα προκριματικά γκρουπ με την καλή θέση της στον διεθνή πίνακα αξιολόγησης και είναι απευθείας στο κυρίως ταμπλό.

Ο 1ος γύρος του απλού γυναικών είναι των “64” και κληρώθηκε με την Ιταλίδα Τζιόρτζια Πικολίν, η οποία επίσης δεν αγωνίστηκε στην προκριματική διαδικασία.

Το WTT Feeder Antalya 2023 διεξάγεται στο Gloria Sports Arena με όλα τα ατομικά αγωνίσματα και θα ολοκληρωθεί στη 1 Απριλίου. Η Τόλιου, που την Τρίτη (28/3) ανέβηκε δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και πήγε στην 192η, μετέχει μόνο στο απλό. Η κλήρωση την έφερε απέναντι σε γνώριμη αντίπαλο. Την τελευταία 5ετία έχει τρεις αναμετρήσεις σε μεγάλες διοργανώσεις με την Πικολίν και καλείται να σπάσει την αρνητική παράδοση. Την αντιμετώπισε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Χάλμσταντ το 2018, στους Μεσογειακούς Αγώνες της ίδιας χρονιάς, καθώς και στο WTT Feeder του Όλομουτς το 2022. Γνώρισε τρεις ήττες, όμως οι δύο τελευταίες ήταν οριακές με σκορ 4-3 σετ

Την Τετάρτη (29/3) στις 11:45 αρχίζει ο αγώνας κι αν η Τόλιου επικρατήσει και προχωρήσει στις “32”, τότε το πιο πιθανό είναι να συναντήσει τη Γερμανίδα Φρανζίσκα Σράινερ, η οποία θα μάθει αντίπαλο μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ